Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oude Leede. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Oude Leede

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Oost-Meerpolder, Berkel, Rodenrijs, Delfgauw, Zweth, Pijnacker, Kandelaar, Vlieland, Klein-Delfgauw, Delft en bij u inOude Leede?

Voordelig Latex Spuiten Oude Leede. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn volkomen normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de allerbeste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Latexverf kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Oude Leede? Meer informatie over Oude Leede.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen lelijke strepen of enig onregelmatigheid meer. Verder zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit verschillende kleuren, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten of rollen.