Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Noordeinde. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Of Rollen in Noordeinde

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Berkel, Oost-Meerpolder, Bleiswijk, Vlieland, Katwijkerlaan, Bergschenhoek, Rodenrijs, Noukoop, Pijnacker, Den Hoorn en bij u inNoordeinde?

Latex Spuiten Noordeinde. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoper?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn alleszins normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daarom natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Latex verf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel structuur achterblijft, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Noordeinde? Meer informatie over Noordeinde.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn meerdere type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een offerte voor kosten latex spuiten.