Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Naaldwijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Naaldwijk Latex Spuiten Met Compressor

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Honselersdijk, Rolpaal, Mariëndijk, Nieuwe Tuinen, Heenweg, Westerlee, Poeldijk, ’s-Gravenzande, Kwintsheul, Maasdijk en bij u inNaaldwijk?

Latex Spuiten Prijs Naaldwijk. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoop?

Wie een prijs gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Tenslotte om het allerbeste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daardoor krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is altijd te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Naaldwijk? Meer informatie over Naaldwijk.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latex verf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal zeker geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Bovendien zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Je kunt de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.