Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Mijnsheerenland. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten in Mijnsheerenland

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Westdijk, Maasdijk, Westmaas, Zwanegat, Reedijk, Blaaksedijk, Oudendijk, Sint Anthoniepolder, Heinenoord, Goidschalxoord en bij u inMijnsheerenland?

Prijs Latex Spuiten Mijnsheerenland. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het allerbeste en beste resultaat krijg je door te spuiten over glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Mijnsheerenland? Meer informatie over Mijnsheerenland.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. En de kosten zijn ook een stuk minder, het gaat een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik zitten. Je kunt de kleur simpel op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van prijs latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.