Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Maassluis. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor Maassluis

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Ter Lucht, Maasland, Rozenburg, Vlaardingen, Gaag, Zwartewaal, Zouteveen, Heenvliet, Geervliet, Negenhuizen en bij u inMaassluis?

Latex Spuiten Of Rollen Maassluis. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

Degene die een offerte gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Uiteindelijk om het beste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel structuur achterblijft, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is altijd te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Maassluis? Meer informatie over Maassluis.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit diverse kleuren, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf verf. Je kunt de kleur simpel op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten prijs? Vraag dan een prijs aan.