Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Tappersheul. Meer dan 25 jaar expertise!

Tappersheul Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Papekop, Oudewater, Ruigeweide, Vliet, Lange Linschoten, Diemerbroek, Rozendaal, Goejanverwelle, Willeskop, Hogebrug en bij u inTappersheul?

Voordelig Latex Spuiten Tappersheul. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal verschillen, het ene bedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen normaal. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Tappersheul? Meer informatie over Tappersheul.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Daarnaast zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het gaat een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van voordelig latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.