Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Strype. Meer dan 25 jaar expertise!

Strype Voordelig Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Tinte, Helhoek, Stuifakker, Heveringen, Nieuwenhoorn, Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Vierpolders, Kruiningergors en bij u inStrype?

Latex Spuiten Met Compressor Strype.

Goedkoop latex verf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga daardoor voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. Vraag daardoor ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Tenslotte om het beste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de muur glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Strype? Meer informatie over Strype.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latex spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal zeker geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Bovendien zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Ook kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag eens een prijs voor goedkoop latex spuiten.