Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Smitshoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Smitshoek Plafond Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Koedood, Middeldijk, Rhoon, Heinenoord, Carnisse, Barendrecht, Goidschalxoord, Rhoonse Veer, Reedijk, Blaaksedijk en bij u inSmitshoek?

Latex Spuiten Of Rollen Smitshoek. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal m2. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het beste, en mooiste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Smitshoek? Meer informatie over Smitshoek.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er bestaan diverse soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een grote kostenbesparing, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit diverse kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven als je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.