Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Schiedam. Meer dan 25 jaar expertise!

Schiedam Latex Spuiten Kosten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Windas, Kerkhuurt, Kandelaar, Zweth, Heijplaat, Vlaardingen, Zouteveen, Pernis, Abtswoude, Negenhuizen en bij u inSchiedam?

Plafond Latex Spuiten Schiedam.

Goedkoop latex spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere bedrijf daar 11 euro voor berekent. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel gemakkelijk. Tenslotte om het allerbeste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Schiedam? Meer informatie over Schiedam.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit meerdere kleuren, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van voordelig latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.