Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oud-Bodegraven. Meer dan 25 jaar expertise!

Oud-Bodegraven Latex Spuiten Kosten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Bodegraven, Tempel, Oud-Reeuwijk, Noordzijde, Zuidzijde, Oudeweg, Spoelwijk, Zwammerdam, Reeuwijk, Reeuwijk-Dorp en bij u inOud-Bodegraven?

Kosten Latex Spuiten Oud-Bodegraven.

Goedkoop latex verf spuiten.

Wie een prijs gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Deze verschillen in prijzen lijken veel maar zijn alleszins normaal. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latexverf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Oud-Bodegraven? Meer informatie over Oud-Bodegraven.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex verf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens heb je de keuze uit diverse kleuren, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten kosten? Vraag dan een offerte aan.