Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Nieuwemolen. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten in Nieuwemolen

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Fijnaart, Driehoek, Oudemolen, Kwartier, Kade, Zevenhuizen, Stadse Dijk, Heijningen, Zwingelspaan, Oranjeoord en bij u inNieuwemolen?

Airless Latex Spuiten Nieuwemolen. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Kies voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Late kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het mooiste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achterblijft, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Nieuwemolen? Meer informatie over Nieuwemolen.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latex spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de hand rollen. Ook heb je de keuze uit diverse kleuren, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik zitten. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.