Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Muisbroek. Meer dan 25 jaar expertise!

Muisbroek Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Nederslingeland, Giessenburg, Peursum, Overslingeland, Schelluinen, De Kooi, Ottoland, Hoornaar, Giessen-Oudekerk, Laag-Blokland en bij u inMuisbroek?

Latex Spuiten Kosten Muisbroek. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga dan natuurlijk ook voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste, en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, bijgevolg krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Muisbroek? Meer informatie over Muisbroek.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wie is het beste?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid meer zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het gaat een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten met compressor? Vraag dan een prijs aan.