Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kortland. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Kortland

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Kooiwijk, Oud-Alblas, Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Oude-Molen, Papendrecht, Lekkerkerk, Westeind, Elshout, Tiendweg-West en bij u inKortland?

Airless Latex Spuiten Kortland. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Wie een prijs gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal verschillen, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Kies dan ook voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latex verf kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen onregelmatigheid achterblijft, daardoor krijg je een superglad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Kortland? Meer informatie over Kortland.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wat is het beste?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Er zijn er die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder effect. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. Verder zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat er afwijking in kleur kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de prijzen van airless latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.