Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kijfhoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten in Kijfhoek

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Kleine-Lindt, Achter-Lindt, Heerjansdam, Heer Oudelandsambacht, Zwijndrecht, Rijsoord, Groote Lindt, Wevershoek, Kuipersveer, Sandelingen-Ambacht en bij u inKijfhoek?

Airless Latex Spuiten Kijfhoek. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Degene die een offerte gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, het ene bedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn alleszins gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Het beste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel structuur achter zal blijven, veel eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Kijfhoek? Meer informatie over Kijfhoek.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je een latex roller gaat gebruiken. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Ook heb je de keuze uit meerdere kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag om een prijs voor latex spuiten kosten.