Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kadijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Kadijk Latex Spuiten Met Compressor

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Bergambacht, Tussenlanen, Benedenberg, Koolwijk, Bergstoep, Schoonouwen, Ammerstol, Bovenstad, De Hem, Bovenberg en bij u inKadijk?

Airless Latex Spuiten Kadijk. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Latexverf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is ten alle tijden te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Kadijk? Meer informatie over Kadijk.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latex verf spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal beslist geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik zitten. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er verschil in kleur kan zijn indien je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten of rollen.