Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Honselersdijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Honselersdijk Latex Spuiten Met Compressor

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Naaldwijk, Mariëndijk, Rolpaal, Nieuwe Tuinen, Poeldijk, Kwintsheul, Blaker, Westerlee, Lierhand, De Lier en bij u inHonselersdijk?

Kosten Latex Spuiten Honselersdijk. 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoop?

Degene die een offerte gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga dan natuurlijk ook voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Tips over muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Het beste, en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Honselersdijk? Meer informatie over Honselersdijk.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Er is geheel geen structuur zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit diverse kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor kosten latex spuiten.