Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hoenkoop. Meer dan 25 jaar expertise!

Hoenkoop Latex Spuiten Met Compressor

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Rozendaal, Goejanverwelle, Vliet, Hekendorp, Oudewater, Vlist, Ruigeweide, Polsbroek, Boven-Haastrecht, Hogebrug en bij u inHoenkoop?

Goedkoop Latex Spuiten Hoenkoop.

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

Wie een prijs gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Het beste, en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom belangrijk te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Hoenkoop? Meer informatie over Hoenkoop.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste effect te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. Ook zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het is veel sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik verf zitten. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van kosten latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.