Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Wacht. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Plafond in De Wacht

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Schenkeldijk, Tweede Tol, Mookhoek, Wieldrecht, ’s-Gravendeel, Steenplaats, Strijensas, Strijen, Moerdijk, Keizersdijk en bij u inDe Wacht?

Plafond Latex Spuiten De Wacht. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga dan natuurlijk ook voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Latexverf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste effect krijg je door te spuiten over glad stuc. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren even de muur glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in De Wacht? Meer informatie over De Wacht.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wat is het beste?

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen structuur meer te zien na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten kosten? Vraag dan een prijs aan.