Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Binnen-Moerdijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Binnen-Moerdijk Plafond Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Zevenhuizen, Hoekske, Blauwe Sluis, Lage Zwaluwe, Strooiendorp, Zevenbergschen Hoek, Moerdijk, Gaete, Lochtenburg, Roodevaart en bij u inBinnen-Moerdijk?

Airless Latex Spuiten Binnen-Moerdijk. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten voordelig?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latexverf

Latexverf kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is altijd te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Binnen-Moerdijk? Meer informatie over Binnen-Moerdijk.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je een latex roller gebruikt. Er is totaal geen structuur meer te zien achteraf. Ook zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten plafond? Vraag dan een prijs aan.