Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Achterbroek. Meer dan 25 jaar expertise!

Achterbroek Latex Spuiten Kosten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Het Beijersche, Gouderak, Berkenwoude, Benedenheul, Moordrecht, Benedenkerk, Zuidbroek, Lageweg, Oudeland, Klein Hitland en bij u inAchterbroek?

Plafond Latex Spuiten Achterbroek. 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen structuur achterblijft, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Achterbroek? Meer informatie over Achterbroek.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, welke is het beste?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Een latex spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. Daarnaast zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Ook heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van airless latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.