Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Abtswoude. Meer dan 25 jaar expertise!

Abtswoude Latex Spuiten Met Compressor

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten in Negenhuizen, Schipluiden, Hodenpijl, Zouteveen, Kandelaar, Den Hoorn, Zweth, Kerkhuurt, Windas, Oude Leede en bij u inAbtswoude?

Latex Spuiten Abtswoude.

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Tenslotte om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Abtswoude? Meer informatie over Abtswoude.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latex verf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Ook zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.