Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Haastrecht. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten in Haastrecht

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Stein, Boven-Haastrecht, Beneden-Haastrecht, Hekendorp, Goudseweg, Vlist, Hogebrug, Bovenkerk, Stolwijk, Oukoop en bij u inHaastrecht?

Latex Spuiten Plafond Haastrecht. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex

Latex verf kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het mooiste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, bijgevolg krijg je een superglad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is ten alle tijden te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Haastrecht? Meer informatie over Haastrecht.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, dewelke is het beste?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. Daarnaast zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan handmatig rollen. Tevens kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor latex spuiten prijs.