Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Groote Haar. Meer dan 25 jaar expertise!

Groote Haar Prijs Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Schelluinen, De Kooi, Peursum, Nederslingeland, Buurtje, Hoornaar, Overslingeland, De Werken, Muisbroek, Giessenburg en bij u inGroote Haar?

Airless Latex Spuiten Groote Haar. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga daardoor voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is altijd te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Groote Haar? Meer informatie over Groote Haar.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Je zal absoluut geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Ook zorgt het voor een grote kostenbesparing, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende kleuren, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten kosten.