Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Greup. Meer dan 25 jaar expertise!

Greup Voordelig Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Stougjesdijk, Klaaswaal, Westdijk, Maasdijk, Westmaas, Vuurbaken, Bommelskous, Oudesluis, Reedijk, Oud-Beijerland en bij u inGreup?

Plafond Latex Spuiten Greup. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Latexverf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Greup? Meer informatie over Greup.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. Bovendien zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten plafond.