Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Giessendam. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Kosten Giessendam

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Hardinxveld-Giessendam, Blaasbalg, Giessen-Oudekerk, Sliedrecht, Boven-Hardinxveld, Steurgat, Wijngaarden, Werkendam, Baanhoek, Giessenburg en bij u inGiessendam?

Voordelig Latex Spuiten Giessendam. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

Wie een prijs gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd maar zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex

Latex verf kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het allerbeste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achterblijft, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is altijd te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Giessendam? Meer informatie over Giessendam.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn meerdere type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Zodra je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je zal dan ook geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. Verder zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor kosten latex spuiten.