Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Giessenburg. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Plafond in Giessenburg

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Peursum, Muisbroek, Giessen-Oudekerk, Nederslingeland, Boven-Hardinxveld, Schelluinen, Vijcie, Buurtje, Overslingeland, De Kooi en bij u inGiessenburg?

Latex Spuiten Plafond Giessenburg. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latex verf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Giessenburg? Meer informatie over Giessenburg.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latexverf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.