Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Werken. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Prijs De Werken

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Buurtje, Vijcie, Schans, Werkendam, Boven-Hardinxveld, Peursum, Groote Haar, Schelluinen, Kille, Steurgat en bij u inDe Werken?

Prijs Latex Spuiten De Werken.

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijzen lijken veel maar zijn alleszins normaal. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het beste en beste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in De Werken? Meer informatie over De Werken.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar achteraf. Ook zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan handmatig rollen. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf verf. Gewoon de de kleur gemakkelijk op maat laten maken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van kosten latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.