Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Hem. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten De Hem

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Gelkenes, Bovenberg, Bovenstad, Liesveld, Schoonhoven, Groot-Ammers, Tussenlanen, Ammerstol, Bonrepas, Graafland en bij u inDe Hem?

Prijs Latex Spuiten De Hem. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Latexverf kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de muur glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in De Hem? Meer informatie over De Hem.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, dewelke is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal beslist geen strepen of andere afwijkingen meer zien. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat er kleurafwijking kan zijn ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten plafond? Vraag dan een prijs aan.