Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ameide. Meer dan 25 jaar expertise!

Ameide Airless Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Hoogewaard, Tienhoven, Lopik, Cabauw, Den Dool, Noordeloos, Willige Langerak, Polsbroekerdam, Zevender, Langerak en bij u inAmeide?

Latex Spuiten Kosten Ameide.

Goedkoop latex verf spuiten.

Degene die een prijs gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn alleszins normaal. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Latexverf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daarom verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Ameide? Meer informatie over Ameide.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is geheel geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. Ook zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Gewoon de de kleur op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten plafond? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.